Avdeling

Salg

Connect

Hva ser vi etter?

Vil du være en toppselger i et hyggelig og inkluderende salgsteam? Vi i Helt Opplagt ser etter nye selgere til vårt team innen frukt/lunsj/kantine/inneklima/renhold. Vi ser etter deg som er uredd, energisk og har en stor porsjon pågangsmot! 

Jobben som selger i Helt Opplagt krever lite kunnskap og ferdigheter, men solide evner og holdningerVi mener at kunnskap og ferdigheter kan læres, og vi ser på oss selv som dyktige læremestere. Det vi derimot ikke kan lære deg er innsatsvilje, utholdenhet, selvstendighet og optimisme. 

Hvordan jobber vi?

Som selger vil du jobbe etter eget budsjett, ha høy aktivitet ut mot markedet og sørge for å lande avtaler med nye kunder. Samtidig er du en del av et salgsteam som støtter hverandre og spiller hverandre gode. Vi booker møter sammen på mandager og deler av tirsdagen. Resten av uken gjennomfører vi møtene som er booket før vi avslutter uken med et uhøytidelig salgsmøte på fredag. 

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor