Avdeling

Inneklima

Connect

 

 

Hva ser vi etter?

For å jobbe som servicetekniker er det ønskelig at du er en nøyaktig person. Nøyaktig og presis i dine arbeidsoppgaver og nøyaktig og presis i din kommunikasjon med våre kunder. Samtidig er det også viktig at du trives med fysisk krevende arbeid. Hverdagene som servicetekniker er travle og hektiske. Derfor er det viktig at du er selvstendig og god til å prioritere tiden din. 

Hvordan jobber vi?

I jobben som servicetekniker er du mye ute hos våre kunder. Her monterer og vedlikeholder du luftrenserne. I tillegg til at du også prater med kundens kontaktpersoner ved behov. Rensing og vasking av filtrene skjer på et lager i tilknytning til vårt hovedkontor.  

Om virksomheten

Euromiljø Inneklima AS er et firma i Helt Opplagt-konsernet, og står for gruppens salg av inneklimatjenester som sørger for ren luft og riktig temperatur på jobben. Våre inneklimaløsninger bedrer trivsel og helsen for våre kunders medarbeidere, helt uten byggetekniske endringer. De aller fleste av våre kunder har tilholdssted i området Stor-Oslo, men vi har også kunder som er lokalisert andre steder i landet. 

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor