Avdeling

Rett Hjem - rett på jobben!

Connect

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som liker å jobbe i et hektisk miljø og som er en utpreget "lagspiller". For å jobbe i Rett Hjem - rett på jobben må du trives med fysisk krevende arbeid og det er en fordel om du liker struktur og system. 

Hvordan jobber vi?

Som kundebehandler pakker du varene våre kunder bestiller samt kjøre disse ut til riktig lokasjon. Dette er kjernefunksjonen i bedriften og arbeidet er derfor av stor viktighet

Hverdagene er hektiske og arbeidsoppgavene inneholder blant annet varemottak/kontroll av leverte varer, vareplassering og pakking og utkjøring av varer til riktig sted til riktig tid!

Om virksomheten

Rett Hjem Øst AS er et firma i Helt Opplagt-konsernet, og står for gruppens nettbutikk og leveranser til blant annet bedrifter, institusjoner, sykehjem og kommuner. Firmaet har en stor variasjon i produkter og sortiment, og kan levere flere ulike tjenester.  

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor