Avdeling

Catering

Connect

 

 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter effektive og kvalitetsbevisste mennesker til vår catering. Vi tror at personlige egenskaper som nøyaktighet, selvstendighet og kreativitet må til for å lykkes som kokk hos oss. Har du i tillegg stor arbeidskapasitet og et godt humør selv i travle situasjoner, så ønsker vi å høre fra deg. 

Hvordan jobber vi?

Som kokk utføres arbeidet i utgangspunktet mandag til fredag mellom kl.06.00 og 14.00. Du vil bli en del av et kundeorientert team på 5 medarbeidere som tilbereder all maten i vårt eget storkjøkken. 

Siden vi lager maten fra bunn av, med friske råvarer og kjærlighet, ligger alt til rette for å velge et sunnere alternativ til lunsj.

Om virksomheten

Eurocatering AS er et firma i Helt Opplagt-konsernet, og står for gruppens bearbeidede lunsjprodukter. Vi produserer ukentlig flere tusen porsjoner mat i forskjellige kategorier, blant annet varmmat, påsmurt, salater og overtidsmat. 

Klart vi er stolte...

Vi er spesielt stolte av våre påsmurte produkter som benyttes regelmessig av gruppens kunder til forskjellige anledninger.  Samtidig er det ikke bare kvaliteten på maten som opptar oss - det er hele opplevelsen! Vi leverer en kundeorientert bespisning som bidrar til en sunnere, lykkeligere og mer produktiv arbeidsplass. Det må det være lov å være litt stolt av!

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor