Avdeling

Distribusjon

Connect

 

 

Hva ser vi etter?

Er du vår nye sjåfør? (eller kundebehandler som vi kaller det) Hvis du er en effektiv og nøyaktig person som liker å møte mennesker samt å jobbe i et hektisk miljø er kanskje dette jobben for deg? Det er naturligvis en fordel hvis liker å kjøre bil og kan vise til erfaring fra bransjen.  

Som kundebehandler er du bedriftens ansikt utad. Derfor ser vi etter mennesker med godt humør og positiv energi. 

Hvordan jobber vi?

Som kundebehandler/sjåfør utføres arbeidet i utgangspunktet mandag til fredag mellom kl.05.30 og 13.30Du vil bli en viktig brikke og en del av et hektisk og aktivt miljø. Samtidig som du vil være den eneste kunden møter ansikt til ansikt, hvilket gjør deg til en viktig Helt Opplagt-representant. 

Som kundebehandler/sjåfør i våre varebiler merket med Helt Opplagt logo er du godt synlig i bybildet og i tillegg bedriftens ansikt utad. Adferd i trafikken er derfor en viktig del av jobben. Det betyr naturligvis at du både overholder trafikkreglene og viser varsomhet.  

Om virksomheten

Euromiljø Natur AS er et firma i Helt Opplagt-konsernet, som har spesialisert seg på lunsj og frukt levering. Vi leverer i dag ca. 3000 fruktkurver og ca. 2500 lunsjesker i uken.

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor