Avdeling

Renhold

Connect

 

 

Hva ser vi etter?

Vi ser stadig etter dyktige renholdere til våre kunder og søker deg som er pliktoppfyllende, nøyaktig og som finner mening i å gjøre hverdagen ren for våre kunder. For å passe inn i arbeidshverdagen vår er du en person som liker struktur og rutiner, og arbeidsoppgaver som er praktiske og konkrete. 

Jobben som renholder er fysisk krevende. Som ansatt vil du måtte gå og stå mye. Det er derfor viktig at du tåler dette og trives med denne typen jobb og arbeidsoppgaver.

Hvordan jobber vi?

Våre kunder forventer topp kvalitet og stillingen som renholder kan oppleves utfordrende dersom du ikke trives med tempo på jobb. Det foreligger en renholdsplan for hver kunde, og det vil bli ditt ansvar å gjennomføre alle punktene innen gitt tid. I tillegg vil du også få tildelt ansvar for å bestille renholdsartikler til kunden. 

Vi ønsker at du skal ha de beste forutsetninger for å gjøre en god jobb hos våre kunder, og vi har av den grunn stort fokus på opplæring av nyansatte. Etter opplæringen opprettholder vi kvaliteten gjennom tett oppfølging fra våre områdeledere.

Om virksomheten

Euromiljø Rent AS er et selskap i Helt Opplagt-konsernet, som har spesialisert seg på renhold av næringseiendommer. Vi har i dag nesten 100 renholdsavtaler, hovedsakelig innen Stor-Oslo. Euromiljø Rent AS er offentlig godkjent renholdsbedrift. Det skaper trygghet både for våre ansatte og våre kunder. 

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor