Avdeling

Administrasjon

Connect

Hva ser vi etter?

Er du en strukturert person som liker å bidra til å evaluere og videreutvikle systemer og rutiner? Har du evnen til å holde oversikt over detaljer og utførelse av administrativt arbeid? Hvis ja, vil du trives i administrasjonen vår! 

For kandidater til vår administrasjon ser vi etter personer som evner å jobbe strukturert og effektivt, samtidig som du sjonglerer på flere oppgaver samtidig. Du burde også ha gode datakunnskaper, samtidig kunne uttrykke deg godt på norsk både muntlig og skriftlig. 

Hvordan jobber vi?

Kontor og administrasjon er viktig i enhver bedrift. Denne typen arbeid er avgjørende for å sikre optimal drift. Som ansatt i Helt Opplagts administrasjon utføres arbeidet i utgangspunktet mandag til fredag mellom kl.08.00 og 16.00

Som en viktig brikke i vårt team vil du jobbe både i samspill med ledere i virksomheten og selvstendig med oppgaver som skal utføres. 

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor