Avdeling

Lunsj- og Fruktpakking

Connect

Hva ser vi etter?

Som Lunsj- eller Fruktpakker jobber du hver dag for at våre lunsj- og fruktrelaterte tjenester har topp kvalitet. 

Vi forventer det at du jobber hurtig samtidig som du selvfølgelig også pakker riktig etter gjeldende pakksedler og etiketter. Egenskaper som nøyaktighet og effektivitet er derfor særdeles viktig for å trives i denne jobben.  Samtidig som du også må være svært kvalitetsbevisst. Det er ytterst viktig at kvaliteten på varene, spesielt grønnsaker og frukt sjekkes nøye, før de pakkes. 

Hvordan jobber vi?

Arbeidet lunsjpakketeamet foregår hovedsakelig i tidsrommet mandag – fredag dagtid, mens det i fruktpakketeamet hovedsakelig foregår fra søndag - onsdag dag- og kveldstid.

Du vil bli en del av et aktivt miljø. Arbeidsoppgavene består i å pakke matvarer og fruktkurver som sendes til våre kunder. I tillegg inngår varemottak og vareplassering, samt andre forefallende oppgaver. Stillingen innebærer en del tunge løft i et kjølig klima. Som ansatt vil du måtte gå og stå mye og det er derfor viktig at du tåler dette og trives med denne typen jobb og arbeidsoppgaver.  

Om virksomheten

Euromiljø Natur AS er et firma i Helt Opplagt-konsernet, som har spesialisert seg på lunsj og frukt levering. Vi leverer i dag ca. 3000 fruktkurver og ca. 2500 lunsjesker i uken.

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor