Avdeling

Kantine

Connect

 

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser stadig etter dyktige kantinearbeidere til våre kunders kantiner.  Våre kunder er kravstore og har høye forventninger til oss. Derfor trenger vi dyktige, mat-interesserte og engasjerte medarbeidere. Er du i tillegg glad i å møte nye mennesker, snakker godt norsk (minimum B1), trives med høyt tempo og er en fleksibel person - er kanskje dette jobben for deg?

 

Hvordan jobber vi?

Å drifte en av våre kantiner er en spennende og utfordrende jobb. Du har ansvar for å lage maten til våre kunder, for å variere menyen og for å bestille mat fra vårt hovedkontor. I tillegg må du følge nøye med på varebeholdningen. 

Vi ønsker at du skal ha gode forutsetninger for å gjøre en god jobb hos våre kunder. Derfor tar vi opplæring på alvor. Ved oppstart hos oss vil du delta i et opplæringsprogram som avsluttes med en eksamen med hensikt å sjekke at du har fått den nødvendige treningen. For å opprettholde læring og kvalitet vil du videre få en tett oppfølging av våre områdeledere. 

Om virksomheten

Euroservice AS er et firma i Helt Opplagt-konsernet, som spesialiserer seg på personalsiden av kantinedrift. Vi drifter i dag over 100 kantiner, hovedsakelig innen Stor-Oslo.

Vår kultur

Åpenhet, fellesskap og et godt arbeidsmiljø skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd. På den måte kan vi nå våre interne mål og våre kunders høye forventninger! Vil du bli med oss?

Jobber du allerede i Helt Opplagt på jobben?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@heltopplagt.no
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor